Colatura di Alici, extract de ansoa, 100 ml

Iasa
-29%
183,30 lei 130,35 lei
Sosul de ansoa este extractul obtinut din sararea hamsiilor, un peste albastru traditional care de secole a fost principala hrana a familiilor umile de pescari din intreaga Mediterana si nu numai.

Cand hamsiile sunt sarate pentru a le conserva in timp, sunt presate si asezate in straturi in interiorul butoaielor de lemn: strecurarea devine un ingredient pretios ce contine umami-ul marii.

Un ingredient tipic din sudul Italiei si considerat singurul ingredient potrivit pentru a da un plus de aroma primelor feluri de fructe de mare, fara a acoperi gustul materiei prime alese.
Precomanda

Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare

Limita stoc
Precomanda
Cod Produs: LC-B16484 Ai nevoie de ajutor? 0371 237 082
La achizitionarea acestui produs primiti 13 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Ingrediente: hamsii, sare, saramura

Valori nutritive: per 100 ml

Valoare calorica: 541kJ / 130kcal

Grasimi: 0.19 g

Acizi grasi saturati: 0.01 g

Carbohidrati: 8.8 g

Zaharuri: 0.1 g

Proteine: 23.31 g

Sare: 20 g

Alergeni (contine): peşte

Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.

Informatii conformitate produs
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!