Pulpe de rata gatite in mod traditional si conservate in propria lor untura, hranite si crescute numai cu cereale. Acest lucru face carnea foarte frageda si suculenta. Pentru preparare, se indeparteaza aproximativ toata untura iar pulpele sunt incalzite intr-o tigaie sau in cuptor. Untura ramasa este excelenta pentru prepararea felurilor de mancare precum cartofii prajiti - asa ca nu o aruncati!
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Pulpe de rata in grasime de rata. Ingrediente: 4 pulpe de rata, grasime de rata, sare. Pregatire: Deschideti cutia si indepartati grasimea de pe pulpe. Se prajesc pulpele pe ambele parti intr-o tigaie cu 2 linguri de grasime de rata timp de 5 - 8 minute pana capata o culoare maro. Se serveste cald. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Dupa deschidere, pastrati in frigider si consumati rapid.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Entenkeule in Entenschmalz. Zutaten: 4 Entenkeulen, Entenschmalz, Salz. Zubereitung: Die Dose öffnen und die Keulen von Fett befreien. Die Keulen 5 - 8 Minuten in einer Pfanne mit 2 Löffeln Entenschmalz auf beiden Seiten braun braten. Warm servieren. Kühl und trocken lagern. Nach dem Öffnen im Kühlschrank lagern und rasch verzehren.
Ambalare: 4 bucati
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1179 kJ / 283 kcal
Grasimi: 20 g
Acizi grasi saturati: 6,3 g
Glucide: 0,6 g
Zaharuri: <0,5 g
Proteine: 25 g
Sare: 1,4 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.