Ficatul de pasare, slanina verde, ouale si condimentele stau la baza acestui mousse fin. 25% foie gras a fost marinat peste noapte cu porto si armagnac. Abia atunci Rougié a prelucrat toate ingredientele impreuna pentru a crea un truc matasoasa. Ideal pe tartine, ca garnitura cu platouri de vanat reci sau gratinate cu tornedone.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Grasime de porc, 25% foie gras, apa, ficat de pui, ou, grasime de gasca, albus de ou,proteina de lapte, lapte praf, vin de porto, Armagnac, sare, gelatina de porc, piper, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservant: nitrit de sodiu. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Proprietati: Contine alcool, proteine din laptele animal, nitrit de sodiu.
Ambalare: 320 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1973 kJ / 478 kcal
Grasimi: 48 g
Acizi grasi saturati: 17 g
Glucide: 1,3 g
Zaharuri: 0,9 g
Proteine: 9,2 g
Sare: 1,1 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.