Foie gras prajit este o varianta populara a foie grasului de rata. Ficatul proaspat trebuie curatat si taiat in felii adecvate. Fiecare bucatar stie problema legata de foie gras - „Am suficient ficat proaspat in casa sau am prea mult ficat proaspat in casa?” Aceasta problema poate fi evitata prin stocarea sub forma de „foie gras” pre-portionat si inghetat. Chiar daca „foie gras” congelat pare a fi o contradictie in termeni, acest produs are o calitate de prima clasa, deoarece ficatul este curatat, portionat si inghetat la soc la -70 ° imediat dupa sacrificare. Pentru foie grasul de rata Prestige, se folosesc doar bucati de mijloc de aceeasi dimensiune si fara bucati de capat
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Foie gras de rata, feliat, congelat. Ingrediente: foie gras de rata. Depozitare la cel putin -18 ° C. Nu inghetati din nou dupa decongelare si procesati rapid. Origine: Franta.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Entenstopfleber, in Scheiben, tiefgefroren. Zutaten: Entenstopfleber. Lagerung bei mindestens -18°C. Nach dem Auftauen nicht wieder einfrieren und zügig verarbeiten. Herkunft: Frankreich.
Ambalare: 30 bucati
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2306 kJ / 560 kcal
Grasimi: 58 g
Acizi grasi saturati: 26 g
Glucide: 1,9 g
Zaharuri: 1,2 g
Proteine: 7,2 g
Sare: 0,07 g
Scrie un review