Foie gras de rata taiat manual. Foie grasul prajit este o varianta populara a foie grasului de rata. Ficatul proaspat trebuie curatat si taiat in felii adecvate. Fiecare bucatar stie problema legata de foie gras - „Am suficient ficat proaspat in casa sau am prea mult ficat proaspat in casa?” Aceasta problema poate fi evitata prin stocarea sub forma de „foie gras” pre-portionat si inghetat. Chiar daca „foie gras” congelat pare a fi o contradictie in termeni, acest produs are o calitate de prima clasa, deoarece ficatul este curatat, portionat si inghetat la soc la -70 ° imediat dupa sacrificare. Pentru foie gras de rata Grand Chef se folosesc doar bucati de mijloc de aceeasi dimensiune, fara bucati de capat.
Pretul nostru se bazeaza pe greutatea presupusa de 1 KG
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Foie gras de rata congelat, taiat manual. Ingrediente: foie gras de rata. A se pastra la cel putin -18 ° C. Nu inghetati din nou dupa dezghetare. Origine: Franta. Proprietati: Nu este necesar sa se furnizeze valori nutritionale.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Tiefgeforene Entenstopfleberscheiben, handgeschnitten. Zutaten: Entenstopfleber. Bei mindestens -18°C lagern. Nach dem Auftauen nicht wieder einfrieren. Ursprung: Frankreich. Eigenschaften: Es müssen keine Nährwerte angegeben werden.
Ambalare: 1000 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2306 kJ / 560 kcal
Grasimi: 58 g
Acizi grasi saturati: 26 g
Glucide: 1,9 g
Zaharuri: 1,2 g
Proteine: 7,2 g
Sare: 0,07 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.