Bucati intregi de foie gras din rata pregatite intr-un mod tipic frantuzesc. Jeleul de armagnac si condimentele rafineaza acest produs facut din ficat de rata pur gatit. Preparatul final este potrivit ca starter pentru 4 persoane. Inainte de a va bucura de foie gras, va rugam sa scoateti produsul din frigider cu aproximativ 15 minute inainte de servire.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Foie gras de rata intreg in aspic Armagnac. Ingrediente: ficat de rata, aspic cu 20% Armagnac (apa, 0,9% Armagnac, gelatina de porc, sare, zahar), sare, Armagnac, zahar, piper, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservant: nitrit de sodiu. A se pastra la rece la + 2 ° C - + 4 ° C. Origine: Franta. Proprietati: Contine alcool.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Ganze Entenstopfleber in Armagnac-Aspik. Zutaten: Entenleber, Sülze mit 20% Armagnac (Wasser, 0,9 % Armagnac, Gelatine vom Schwein, Salz, Zucker), Salz, Armagnac, Zucker, Pfeffer, Antioxidationsmittel: Natrium-Ascorbat, Konservierungsmittel: Natriumnitrit. Kühl bei +2°C - +4°C lagern. Herkunft: Frankreich. Eigenschaften: Alkoholhaltig.
Ambalare: 180 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1856 kJ / 450 kcal
Grasimi: 46 g
Acizi grasi saturati: 21 g
Glucide: 1,9 g
Zaharuri: 1,3 g
Proteine: 6,5 g
Sare: 1,2 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.