Bucati intregi de foie gras din rata pregatite intr-un mod tipic frantuzesc. Jeleul de armagnac si condimentele rafineaza acest produs facut din ficat de rata pur gatit. Preparatul final este potrivit ca starter pentru 4 persoane. Inainte de a va bucura de foie gras, va rugam sa scoateti produsul din frigider cu aproximativ 15 minute inainte de servire.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Foie gras de rata intreg in aspic Armagnac. Ingrediente: ficat de rata, aspic cu 20% Armagnac (apa, 0,9% Armagnac, gelatina de porc, sare, zahar), sare, Armagnac, zahar, piper, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservant: nitrit de sodiu. A se pastra la rece la + 2 ° C - + 4 ° C. Origine: Franta. Proprietati: Contine alcool.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Ganze Entenstopfleber in Armagnac-Aspik. Zutaten: Entenleber, Sülze mit 20% Armagnac (Wasser, 0,9 % Armagnac, Gelatine vom Schwein, Salz, Zucker), Salz, Armagnac, Zucker, Pfeffer, Antioxidationsmittel: Natrium-Ascorbat, Konservierungsmittel: Natriumnitrit. Kühl bei +2°C - +4°C lagern. Herkunft: Frankreich. Eigenschaften: Alkoholhaltig.
Ambalare: 180 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1856 kJ / 450 kcal
Grasimi: 46 g
Acizi grasi saturati: 21 g
Glucide: 1,9 g
Zaharuri: 1,3 g
Proteine: 6,5 g
Sare: 1,2 g
Scrie un review