Bucati intregi de foie gras (portie 100%) au fost marinate peste noapte cu Armagnac si condimentate. Motto-ul perfect pentru acest produs:"less is more". Pentru acest produs nobil s-au folosit doar bucati intregi. Va rugam sa scoateti produsul din frigider cu aproximativ 15 minute inainte de consum. Incercati produsul alaturi de vinetele murate Brinjal (nr. Art. 20909) sau jeleurile Edible Landscapes (art. # 19296)
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Ficat de rata intreg. Ingrediente: ficat de rata, sare, armagnac, zahar, piper. Se serveste racit intre + 8 ° C si 12 ° C. Taiati ficatul de rata cu un cutit subtire care a fost scufundat in apa fierbinte in prealabil. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Depozitati la frigider dupa deschidere si consumati rapid. Proprietati: Contine alcool.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Ganze Entenleber. Zutaten: Entenleber, Salz, Armagnac, Zucker, Pfeffer. Gekühlt servieren zwischen +8°C und 12°C. Schneiden Sie die Entenleber mit einem dünnen Messer, welches zuvor in heißes Wasser getaucht wurde. Kühl und trocken lagern. Nach dem Öffnen im Kühlschrank lagern und zügig verbrauchen. Eigenschaften: Alkoholhaltig.
Ambalare: 180 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2270 kJ / 551 kcal
Grasimi: 57 g
Acizi grasi saturati: 26 g
Glucide: 2,1 g
Zaharuri: 1,3 g
Proteine: 7,1 g
Sare: 1,2 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.