Cassoulet, faimoasa tocana, provine din zona sudica mediterana a Frantei, Languedoc. Inca exista dispute intre expertii zilelor noastre privind modul de pregatire. In afara de ingredientele de baza, cum ar fi fasolea si diferite tipuri de carne, prepararea cassouletului poate varia in functie de regiune si de ingredientele disponibile. Cassouletul de la Rougie este preparat cu carnea frageda de rata confiata. Confitul de rata este carnea de pe pulpele de rata si piept, care a fost gatita anterior in untura si, prin urmare, este deosebit de frageda si suculenta. Un fel de mancare minunat pentru toamna si iarna.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Cassoulet cu conserve de rata. Ingrediente: fasole alba, sos (apa, rosii decojite zdrobite in suc [rosii, suc de rosii], amidon de cartofi, bulion de pasare [amidon de cartofi, sare, arome, grasime de pui, ierburi, pui scurs, praz uscat, morcovi uscati, condimente , antioxidanti: extract de rozmarin], patrunjel, pasta de rosie dubla concentrata, sare), 21% carnati Toulouse (carne de porc slaba si grasa, apa, sare, piper, intestine naturale de porc), 15% pulpe de rata conservate (pulpe de rata, sare, grasime de rata). Utilizare: Incalziti intr-o baie de apa timp de 15 pana la 30 de minute. Intr-un bol, se presara pesmet, patrunjel si usturoi, coapte la cuptor cald. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Pastrati la frigider dupa deschidere si consumati rapid.
Ambalare: 420 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 717 kJ / 171 kcal
Grasimi: 8,8 g
Acizi grasi saturati: 3,1 g
Glucide: 9,8 g
Zaharuri: 0,7 g
Proteine: 12 g
Sare: 0,89 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.