Un produs stralucitor de la Rougié, o nota delicata datorita vinului de porto si a condimentelor selectate. Trufele fine de iarna franceze formeaza nucleul acestei specialitati. Forma traditionala trapezoidala, cu multe piese, confera blocului un aspect atractiv. Deschideti ambele parti ale cutiei pentru a taia si servi. La 8-12 ° C, blocul de ficat de gasca poate fi usor impins afara si sculptat. Incercati clasicul starter vinete murate Brinjal (articolul 20909) sau jeleurile Edible Landscapes (de exemplu, cu articolul de galbenele sofran 19293). Disponibil si in 145g, 210g si 310g. Acest produs este complet conservat.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Preparat de ficact de gasca cu 3% trufe. Ingrediente: foie gras, apa, trufe 3% (Tuber melanosporum), vin de porto, sare, gelatina de porc, zahar, piper, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservant: nitrit de sodiu. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Consumati rapid dupa deschidere. Proprietati: Contine alcool, nitrit de sodiu.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Gänseleberzubereitung mit 3% Trüffeln im Block. Zutaten: Gänseleber, Wasser, 3% Trüffel (Tuber melanosporum), Portwein, Salz, Gelatine vom Schwein, Zucker, Pfeffer, Antioxidationsmittel: Sodiumascorbat, Konservierungsmittel: Sodiumnitrit. Kühl und trocken lagern. Nach Anbruch schnell verbrauchen. Eigenschaften: Alkoholhaltig, Natriumnitrit.
Ambalare: 310 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1643 kJ / 398 kcal
Grasimi: 40 g
Acizi grasi saturati: 16 g
Glucide: 2 g
Zaharuri: 0,6 g
Proteine: 7,8 g
Sare: 1,7 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.