Sos Yakiniku. Ingrediente: sirop de glucoza-fructoza, apa, zahar, proteine hidrolizate (gluten de grau, gluten de porumb, sare), suc de mere, pulpa de mere (mere, sirop de glucoza-fructoza), usturoi, sare, otet, sos de soia (soia, sare, grau, dextroza, orz), amidon modificat, boia de ardei, seminte de susan, mustar, piper, ardei rosu, agent de ingrosare: E406. Agitati inainte de utilizare. Mod de preparare: Carnea se marineaza cu o cantitate de sos egala cu 20-30% din cantitatea de carne. Friptura: Inainte ca ingredientele sa fie gata de prajire, adaugati o cantitate de sos egala cu 20-30% din cantitatea de carne. A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui. A se pastra la frigider dupa deschidere. Produs din Japonia.
Alergeni (contine):
Cereale care contin gluten (grau, orz), mustar, seminte de susan, boabe de soia
Valori nutritive:
per 100 ml
Valoare calorica:
711kJ / 170kcal
Acizi grasi saturati:
0.12 g