Ridichile sunt abundente in tarile asiatice. Aici, cuburi crocante de ridiche alba, de marimea unei bucati, numite „Kkakdugi” in Coreea, erau fermentate si murate ca kimchi-ul, apoi servite ca garnitura. Nu se foloseste doar radacina de ridiche, ci si tulpinile si frunzele, deoarece acestea sunt, de asemenea, foarte aromate. Aici, cuburi crocante de ridiche alba, de marimea unei bucati, numite „Mu” in Coreea, erau fermentate.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 115 kJ/27 kcal
Grasimi: < 0,5 g
Acizi grasi saturati: < 0,1 g
Carbohidrati: 4 g
Zaharuri: 3.1 g
Proteine: 1.6 g
Sare: 2.2 g
Alergeni (contine): peste, crustacee
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.