Katsuobushi - fulgi de bonito, subțiri, Usukezuri, 40 g

MAKURAZAKI FRANCE KATSUOBUSHI
65,74 lei 52,59 lei
Bonito, cunoscut și sub numele de pește albastru, este un tip de ton din familia macroului. Peștele joacă un rol foarte important în bucătăria japoneză, dar datorită gustului său unic este rar folosit ca topping pentru sushi și mai ales în fulgi (Katsuo-Bushi) ca condiment. Pentru a le face, mai întâi se fierbe bonito-ul. Peștele este apoi afumat și uscat de mai multe ori până devine foarte tare. Fulgii sunt apoi răzuiți de pește cu un instrument special. Cu aroma lor puternică, sărată, sunt folosite în principal pentru supe, de ex. B. folosit pentru stocul de dashi
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 62900 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 5 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Fulgi de bonito adevarati, uscati, afumati. Ingrediente: FULGI DE BONITO (Katsuwonus pelamis). A se pastra uscat, racoros si ferit de lumina. Odata deschis se pastreaza intr-un recipient ermetic, se da la frigider si se consuma rapid. Zona de captură: Prinsă Oceanul Indian de Vest și altele. Metoda de pescuit: pescuitul cu plasă.

Valoare calorica: 1473kJ/348kcal

Grasimi: 3.3g

Acizi grasi saturati: 1.3 g

Carbohidrati: 0 g

Zaharuri: 0 g

Proteine: 80 g

Sare: 0.5 g

Alergeni (contine): peste

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!