Prajitura Baumkuchen inghetata. Ingrediente: oua pasteurizate (98,9% albus de ou, regulator de aciditate: acid lactic E270, agent de ingrosare: guma xantan E415, stabilizator: sulfat de aluminiu E520), 99,9% galbenus de ou(acid: acid citric E330), unt (% grasime) , zahar, martipan (migdale, zahar, apa, sirop de zahar invertit), faina de grau, amidon de cartofi, praf de copt (agenti de fermentare: bicarbonat de sodiu E500, difosfat de sodiu E450a, amidon de porumb), sare, vanilie Bourbon. Tortul trebuie sa fie la temperatura camerei pentru procesare ulterioara. Depozitare la minim -18°C. Odata dezghetat, nu recongelati si consumati in decurs de 14 zile. Proprietati: proteine din laptele animal.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1977 kJ / 471 kcal
Acizi grasi saturati:
15 g
Alergeni (contine):
cereale care contin gluten (grau), oua, migdale, lapte