Panettone Artizanal Tre Cioccolati, cu ciocolata, 1000g

Gabriele Rocchi
250,00 lei 139,99 lei

Stoc limitat!

Fabricat artizanal in Florenta

Panettone cu trei ciocolate este, ca si Panettone Clasic, caracterizat printr-un proces in 3 faze si un total de 72 de ore, include 4 timpi de dospit la timp si temperatura controlate si doua aluaturi.

Varianta Regele ciocolatei cu aluat dospit este imbogatita cu un amestec de cacao si diamante cremoase de ciocolata neagra, cu lapte si alba.

Cupola mare acoperita cu glazura de ciocolata neagra si grue de cacao reprezinta templul placerii pentru cei dragi.

Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Cod Produs: FR.6231 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 13 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Este un produs artizanal ambalat proaspat fara conservanti.

Prelucrare
De la gestionarea zilnica a aluatului viu, pana la primul aluat, cu o prima dospire, pentru a ajunge la al doilea aluat unde se caracterizeaza. Ulterior trecem la impartirea si pirularea manuala pentru a ajunge la a doua dospire si la final la coacere.
Dupa gatire, toate Panettonele sunt rasturnate si lasate sa se odihneasca timp de 12 ore. Curand dupa un control atent al calitatii, acestea sunt ambalate si gata pentru a fi gustate.

00 faina de grau moale*, unt* 82% mg, ciocolata neagra 13% (zahar, masa de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitina de soia*, extract natural de boabe de vanilie), galbenus de ou proaspat* CAT . A din gaini de crescatorie, zahar, ciocolata cu lapte 7% (unt de cacao, zahar, masa de cacao, lapte integral* praf, emulgator: lecitina de soia*, extract natural de vanilie), ciocolata alba 7% (zahar, unt de cacao, lapte integral). * pudra, emulgator: lecitina de soia*, extract natural de boabe de vanilie), drojdie mama (faina* si apa), miere de flori de camp, cacao rosie, sare, pastai naturale de vanilie din Madagascar, Glazura de ciocolata neagra (zahar, uleiuri vegetale rafinate (Shea, Nuca de cocos, floarea soarelui), pudra de cacao cu continut scazut de grasimi 21%, alune de padure*, emulgator: lecitina de soia*, extract natural de vanilie), malt*, boabe de cacao.
Poate contine urme de nuci*, arahide*, susan* si soia*. Ingrediente alergene*

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!