Pizza Pala este un aluat de pizza gata preparat, care poate fi acoperit cu propriile idei.
Nu exista limite ale creativitatii. Exclusiv pentru aluatul de pizza pala, maturarea de 24 de ore intr-o celula speciala este sub control constant. Aceasta ofera o multitudine de avantaje, textura fina, gustul fin excelent si parfum intens si o buna digestibilitate.
Pizza Pala se prepara la cuptor la aproximativ 230 de grade circuland aer, timpul de preparare variaza in functie de topping. Una dintre cele mai distinctive caracteristici ale acestei pizza este crusta inalta, crocanta si interiorul moale, cu o crusta subtire si o aroma usoara de faina. In plus, forma dreptunghiulara ofera posibilitatea de a injumatati aluatul pentru a servi micile aperitive. Pizza Pala da frau liber creativitatii. Daca stropiti aluatul cu putin ulei de masline, il rotunjiti cu o mana de fulgi de sare si il lasati la cuptor, aroma intensa se va desfasura in toata bucatarie in cateva minute si mica gustare pentru aperitiv este gata. . Una dintre celelalte numeroase optiuni este sa acoperiti pizza cu pesto, rosii uscate, Parma si Parmezan.
Bazele de pizza congelate precoapte ofera industriei de catering o economie enorma de timp, deoarece o experienta de gust individuala poate fi creata in doar cateva minute prin scoaterea rapida a semintelor din congelator, fara a fi nevoie sa pregatiti singur aluatul in acest moment. In doar cateva minute, aroma intensa se raspandeste in toata bucataria, iar mica gustare este gata de a merge cu aperitivul. Una dintre celelalte numeroase optiuni este sa acoperiti pizza cu pesto, rosii uscate, Parma si Parmezan.
Bazele de pizza congelate precoapte ofera industriei de catering o economie enorma de timp, deoarece o experienta de gust individuala poate fi creata in doar cateva minute prin scoaterea rapida din congelator, fara a fi nevoie sa pregatiti singur aluatul in acest moment. In doar cateva minute, aroma intensa se raspandeste in toata bucataria, iar mica gustare este gata de a merge cu aperitivul. Una dintre celelalte numeroase optiuni este sa acoperiti pizza cu pesto, rosii uscate, Parma si Parmezan.
Pizza precoapta, congelata.
Ingrediente: FAINA DE GRAU MOLE tip 0, apa, macinata cu piatra FAINA DE GRAU MOLE tip 2, ulei de masline extravirgin, gris de Grau DUR remacinat, starter de aluat uscat (contine GRAU), sare, drojdie. A se pastra congelata la cel putin -18°C. Nu inghetati din nou dupa dezghetare.
Dupa decongelare, se pastreaza la frigider la 0°C pana la +4°C si se consuma in cateva zile.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1148kJ/271kcal
Acizi grasi saturati:
0.9 g
Alergeni (contine):
cereale care contin gluten (grau)