Sterletkaya completeaza gama de tipuri de caviar DESIETRA in segmentul de pret mai mic. Ca si in cazul caviarului Sevruga salbatic, puterea sa nu consta in aspectul sau, ci mai degraba in gustul sau puternic si expresiv - aproape ca caviarul Sevruga salbatic. Caviarul Desietra provine de la unitatea de acvacultura Fulda a Desietra GmbH. Aceasta calitate a caviarului provine de la sturionul sterlet, care este cultivat fara utilizarea de aditivi si hormoni chimici sau farmaceutici. Productia de caviar are loc la fiecare 14 zile si permite un caviar absolut proaspat de aceeasi calitate superioara pe tot parcursul anului. Caviarul Desietra este sarat intr-un proces bland (Malossol).
Icre de sturion sarat (Acipenser ruthenus). Ingrediente: oua de sturion (Acipenser ruthenis) din acvacultura Germania, sare de masa, conservant: E285 borax. A se pastra la rece la -2°C - +2°C. Facut in Germania.
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs