Paste proaspete cu ouă cu umplutură. Ingrediente pentru aluat 55%: GRAU DUR, 20% oua, ingrediente pentru umplutura 45%: ricotta (ZE, LAPTE, sare, regulator de aciditate: acid lactic), 13% ciuperci porcini "Boletus Edulis" si alte grupe corespunzatoare, 10% sos de ciuperci porcini (71% „Boletus Edulis” și alte grupe relevante, ulei de floarea soarelui, apă, ceapă, pătrunjel, sare, cuburi de bulion, amidon de porumb, usturoi, condimente, aromă, regulator de aciditate: acid citric), pesmet (FĂINĂ DE GRÂU MOLE „0” , drojdie de bere, sare), fulgi de cartofi (cartofi, emulgator: mono - și digliceride ale acizilor grași), fibre vegetale, BRÂNZĂ Grana Padano (LAPTE, cheag, sare, conservant: OU lizozim), ZER, ulei de măsline, BRÂNZĂ (LAPTE). , cheag, sare, conservant: OU lizozim), praz, sare, patrunjel, piper, usturoi, vin, cuburi de supa (contine SOIA, TEINA), arome. Timp de preparare: 7 minute. Mod de preparare: se fierbe in apa clocotita cu sare. A se păstra la rece la +4°C până la +6°C. A se consuma in 3 zile de la deschidere. Proprietati: proteine din lapte animal, ambalate in atmosfera protectoare.
Valoare calorica:
1133kJ/269kcal
Acizi grasi saturati:
3,7 g