Paste făcute din gris de grâu dur cu cerneala de calmar. Ingrediente: GRAU DUR, apa, 4,3% CERNEALA CALAMAR, STOC DE PESTE, suc de lamaie. Timp de gătire: 8 minute. A se pastra la rece si uscat. produs italian.
Cel mai bun grau dur, prelucrat manual si colorat cu culoare sepia. La Morelli, aluatul de paste se usucă ușor timp de 36 de ore la temperaturi maxime de 45-50°C. În acest fel, gustul și valoarea nutritivă sunt păstrate. Pastele Morelli sunt corpolente și gustoase la mușcătură.
Valoare calorica:
1517kJ/358kcal
Grasimi:
1.2 g
Acizi grasi saturati:
0.2 g
Carbohidrati:
73 g
Zaharuri:
3 g
Proteine:
12 g
Sare:
0.7 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.