Pastele din Gragnano poartă emblema IGP pentru originea geografică protejată a acestei specialități italiene din 2010. Aici Pastificio Gentile produce paste de cea mai înaltă calitate conform tradiției vechi din 1876. Selecția țintită a grișului de grâu dur de înaltă calitate, măcinat din soiul de grâu din Apulia „Saragolla”, utilizarea celei mai pure ape de izvor de la Monti Lattari și prelucrarea cu forme de bronz și uscare lentă permit obținerea unor paste fără egal. Fie că sunt rulate, răsucite, smulse sau presate, fiecare format oferă gustul bun caracteristic pastelor adevărate din grâu dur, cu suprafețe aspre și fermitate de durată precum și elasticitatea necesară după gătire.
Valoare calorica:
1460kJ/346kcal
Acizi grasi saturati:
0.5 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs