Granoro lansează noua linie de paste fără gluten. Include cele cinci formate de bază, care sunt făcute din făină de porumb, orez și quinoa, precum și lasagna din porumb și orez. Această linie este destinată oricărei persoane care suferă de intoleranță la gluten sau a eliminat voluntar glutenul din alimentație. Mirosul și gustul pastelor Granoro GlutenFree sunt tipice porumbului, înmuiate de făina de orez și nota vegetală de quinoa. S-a decis să se includă quinoa în amestec pentru a compensa fibrele, sărurile minerale și aportul de proteine de care orezul și porumbul le lipsesc din abundență. Amestecul celor trei tipuri de făină nu conferă pastele culoarea galbenă sticloasă a multor tipuri de paste disponibile în comerț, ci mai degrabă un galben care seamănă foarte mult cu cel al pastelor din grâu dur. Pastele rămân tari după gătire, iar sosul aderă bine la suprafața aspră
Valoare calorica:
1500kJ/354kcal
Acizi grasi saturati:
0.5 g