Celebrul format de spaghete provine din sudul Italiei. Formatul de spaghete are forma tipică alungită, rotundă și un diametru între 1,92 mm și 2,00 mm. Spaghetele pot fi servite calde sau reci, practic orice sos fiind potrivit: sosuri de rosii cu legume sau ierburi, sosuri de peste sau fructe de mare, dar bineinteles si sosuri cu branza moale si smantana.
Paste făcute din gris de grâu dur. A se pastra la rece si uscat. Timp de gătire: 12 minute. Mod de preparare: Se fierb pastele în 6 litri de apă clocotită cu sare timp de 10-12 minute (al dente: 10 minute, moi: 12 minute), apoi se scurg.
Valoare calorica:
1493kJ/352kcal
Grasimi:
1.5 g
Acizi grasi saturati:
0.3 g
Carbohidrati:
70.2 g
Zaharuri:
3.4 g
Proteine:
13 g
Sare:
0.01 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.