Preparat de portocale pentru aromatizarea produselor fine de patiserie, deserturi si inghetata. Ingrediente: sirop de glucoza, sirop de zahar invertit, concentrat de suc de portocale 11%, acidifiant: acid citric, concentrat de morcov, alcool etilic, aroma naturala de portocale, agent de ingrosare: amidon modificat, concentrat de sofran. Produs rezistent la copt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Dozare: 30 g - 50 g / 1 kg masa. Nu este potrivit pentru consum direct. Produsul poate fi folosit ca ingredient pentru aromatizarea produselor fine de panificatie, deserturi si inghetata. Trebuie respectate cerintele legale. Proprietati: Contine alcool.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Aceasta pasta de fructe aromatizat creme, frisca, quark, deserturi, ciocolata, inghetata etc. Obtinuta din suc de portocale, arome, zahar invertit si sirop de glucoza.
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.