Pentru aceasta pasta de masline, maslinele verzi se macina fin cu putin ulei de masline si sare. Poate fi folosita pentru panini, crostini si tramezzini, in sosuri pentru salate.
Pasta de masline verzi. Ingrediente: Masline verzi (cu sare, acidifiant: acid citric), capere (cu sare, otet de tuica), ulei de masline extravirgin, pasta de ansoa (ansoa, ulei de floarea soarelui, sare), ierburi de Provence. Franţa. Odata deschis, se pastreaza la frigider si se consuma in decurs de 15 zile.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
812 kJ / 197 kcal
Grasimi:
20 g
Acizi grasi saturati:
2,8 g
Carbohidrati:
2,2 g
Zaharuri:
<0,5 g
Proteine:
2,7 g
Sare:
2,1 g
Alergeni (contine):
peste
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.