Masline verzi si ansoa- aceasta este o combinatie neobisnuita si interesanta de arome care este cunoscuta ca aperitiv, dar este populara si ca o gustare la bar. Gustul este crocant picant. Maslinele verzi sunt culese cand sunt inca necoapte. Inainte de murarea in saramura, acestea sunt tratate cu lesie. Acest proces reduce amaraciunea fructelor necoapte si imbunatateste consistenta pulpei. Ansoa face ca maslinele sa aiba gust de hamsii. Ideal si ca decor pentru farfurii reci.
Greutate scursa: 130g
Masline uriase verzi fara samburi cu ansoa. Ingrediente: masline verzi (samburi), apa, sare, 6% ansoa, potentiator de aroma: E621, acidifiant: E330, E270, antioxidant: E300, stabilizator: E401. Odata deschis, dati la frigider si consumati in decurs de 6 zile. Produs in Spania. Proprietati: pasteurizat. herit>
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
641 kJ / 156 kcal
Grasimi:
15,7 g
Acizi grasi saturati:
3,2 g
Carbohidrati:
4,1 g
Zaharuri:
0g
Proteine:
1,5 g
Sare:
2,5 g
Alergeni (contine):
peste
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.