Masline verzi si ansoa - aceasta este o combinatie neobisnuita si interesanta de arome care este cunoscuta ca aperitiv, dar este populara si ca o gustare la bar. Gustul este crocant picant. Maslinele verzi sunt culese cand sunt inca necoapte. Inainte de murarea in saramura, acestea sunt tratate cu lesie. Acest proces reduce amaraciunea fructelor necoapte si imbunatateste consistenta pulpei. Ansoa face ca maslinele sa aiba gust de hamsii. Ideal si ca decor pentru farfurii reci.
Greutate scursa: 600g
Masline verzi de manzanilla cu pasta de ansoa. Ingrediente: masline verzi, apa, sare, 6% ansoa zdrobite (ansoa, stabilizator: alginat de sodiu), potentiatori de aroma: E621, E635, acizi: E330, E270, antioxidant: E300. A se pastra la frigider dupa deschidere si se consuma rapid.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
687 kJ / 166 kcal
Grasimi:
16,5 g
Acizi grasi saturati:
2,5 g
Carbohidrati:
3,2 g
Zaharuri:
0g
Proteine:
1,3 g
Sare:
3,6 g
Alergeni (contine):
peste
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.