Masline verzi si ansoa - aceasta este o combinatie neobisnuita si interesanta de arome care este cunoscuta ca aperitiv, dar este populara si ca o gustare la bar. Gustul este crocant picant. Maslinele verzi sunt culese cand sunt inca necoapte. Inainte de murarea in saramura, acestea sunt tratate cu lesie. Acest proces reduce amaraciunea fructelor necoapte si imbunatateste consistenta pulpei. Ansoa face ca maslinele sa aiba gust de hamsii. Ideal si ca decor pentru farfurii reci.
Greutate scursa: 150g
Masline umplute cu ansoa. Ingrediente: apa, masline, pasta de ansoa (ansoa, stabilizator: E-401), sare, potentiator de aroma: E-621, acidifiant: E330, antioxidant: E300. Odata deschis, se pastreaza la frigider si se consuma in 6 zile. Proprietati: pasteurizat.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
642 kJ / 156 kcal
Grasimi:
16 g
Acizi grasi saturati:
3,5 g
Carbohidrati:
0,5 g
Zaharuri:
0g
Proteine:
1,3 g
Sare:
2,7 g
Alergeni (contine):
peste
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.