Stratul mijlociu al lamelor KASUMI MP este format din cel mai bun „oțel VG10” japonez - cu cobalt și un conținut mai mare de carbon, care a fost dezvoltat exclusiv pentru producția de cuțite de bucătărie de foarte înaltă calitate. După forjare, lamele sunt reîncălzite la aproximativ 800 °C, apoi se răcesc rapid din nou și se întăresc la aproximativ 59-60 °C Rockwell. Duritatea de 59-60 HRC nu este considerată doar duritatea optimă pentru cuțitele de bucătărie din Japonia. Cu o claritate foarte bună, permite o durată de viață foarte lungă a muchiei de tăiere (reținerea muchiei - nu devine tocită atât de repede), dar permite și o reascuțire ușoară cu pietrele de copt SUMIKAMA.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.