Ce face conservele Los Peperetes speciale?
Unul dintre cele mai mari secrete ale Los Peperetes este grija deosebita in pregatirea fiecarui produs individual, folosind controale riguroase de calitate pe tot parcursul procesului.
Sosurile insotitoare sunt de casa, realizate din materii prime locale si inspirate din retetele vechi de familie. Procesul incepe cu o selectie riguroasa a materiei prime, alegand doar produse proaspete de sezon la cel mai bun moment de consum de la cele mai bune piete de peste si crustacee din Galicia.
Scopul este de a oferi o conserva de cea mai buna calitate, demna de cele mai rafinate palate.
Provenienţa
Galicia SPANIA
Tipologie
Conserve de peste de calamari
Ambalare
tava de 120 gr
Ingrediente: CALAMAR ( MOLUSTE CEFALOPODE ) 70%, ulei de masline 25%, usturoi 4% si sare 1%. Poate contine urme de crustacee si peste
Greutate neta: 120g Greutate neta scursa: 95g
Valori nutritionale medii la 100 g de greutate drenata: energie 746,9 kJ/178,4 kcal, grasimi 11 g, din care acizi grasi saturati 2 g, carbohidrati 1,5 g, din care zaharuri 0 g, proteine 20 g, sare 0,3 g
Mod de pastrare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Odata deschis, se pastreaza la frigider si se consuma in decurs de 3 zile
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
746,9 kJ/178,4 kcal
Acizi grasi saturati:
2 g
Alergeni (contine):
peste
Alergeni (poate contine urme):
Crustacee
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs