Tamarind concentrat sub forma de pasta. Tamarindul apartine familiei roscovelor si este initial un condiment african care astazi joaca un rol important si in bucatariile altor continente. Gustul acru si fructat al tamarindului se potriveste bine cu picantul ardei iute si confera multor mancaruri din sudul Indiei gustul acrisor-picant si culoarea inchisa. In India, tamarindul este de obicei combinat cu carne sau leguminoase. Tamarindul se regaseste si in sosul Worcestershire.
Pasta de tamarind pentru asezonarea preparatelor din carne si peste. Ingrediente: 70% concentrat de tamarind, apa, conservant: disulfit de sodiu E223. Dupa deschidere se va pastra la frigider si se va cosuma in decurs de 30 de zile.
Valori nutritive:
per 100 ml
Valoare calorica:
302kJ / 72kcal
Grasimi:
0g
Acizi grasi saturati:
0g
Carbohidrati:
18 g
Zaharuri:
0g
Proteine:
0g
Sare:
0.8 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.