Capete mari de morel ascutite, uscate. Ingrediente: 100% morla ascutita (Morchella esculenta). Clatiti bine ciupercile cu apa calduta, apoi puneti-le intr-un vas mic si umpleti-le cu apa fierbinte. Lasati ciupercile sa se inmoaie timp de 15 minute si apoi turnati apa. Apoi puneti ciupercile in apa clocotita timp de 1 minut. Dupa ce ati turnat apa, ciupercile sunt gata de gatit. Produsul trebuie gatit inainte de consum. A se pastra uscat, racoros si ferit de lumina.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Morels sunt ciuperci comestibile foarte productive a caror aroma poate fi folosita intr-o varietate de moduri în bucatarie. Morelele si aroma intensa pe care o raspandesc sunt folosite pentru a rafina supe, sosuri, raguturi, risotti si sosuri crema pentru fripturi si fripturi.
Morel negru (Morchella conica, Morchella elata): Aceasta ciuperca este o ciuperca tipica de primavara care creste din aprilie pana in mai in padurile rare de conifere, pe terasamentele potecilor si padurile de foioase. Din punct de vedere al gustului, aceasta ciuperca este regele printre ciupercile uscate. Un sos de crema de morel bine pregatit este intotdeauna o experienta incantatoare pentru fiecare gurmand. Morcile ascutite de cea mai buna calitate se vand fara tulpina (tulpina este foarte piele si are doar un gust putin intens); Bunurile comercializate cu o tulpina se numesc „bunuri originale”. Produsele cu tulpina taiata pe jumatate sunt vandute ca „extra”. Specialele au 3-4 cm inaltime.
Valori nutritive: 100 g fiecare
Valoare calorica: 1161 kJ / 277 kcal
Grasimi: 3,5 g
Acizi grasi saturati: 0,5 g
Carbohidrati: 17,7 g
Zaharuri: 2,5 g
Proteine: 31,1 g
Sare: 0,15 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.