Morel de Norvegia, uscat. Ingrediente: Morels (Morella Conica). Mod de preparare: Înmuiați ciupercile în apă caldă pentru cel puțin 45 de minute, apoi spălați-le bine. Consumați numai bine gătite! A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Origine: Franta
Morel de Norvegia (Morchella conica, Morchella elata): Această ciupercă este o ciupercă tipică de primăvară care crește din aprilie până în mai în pădurile ușoare de conifere, pe versanți și pădurile de foioase. Din punct de vedere al gustului, această ciupercă este regele ciupercilor uscate. Un sos de cremă de morel bine pregătit este întotdeauna o experiență încântătoare pentru fiecare gurmand. Cea mai bună calitate a morlinelor de Norvegia se vinde fără tulpină (tulpina este foarte piele și are un gust puțin intens);
Valori nutritive:
per 100g
Valoare calorica:
1161 kJ / 277 kcal
Grasimi:
3,5 g
Acizi grasi saturati:
0,5 g
Carbohidrati:
17,7 g
Zaharuri:
2,5 g
Proteine:
31,1 g
Sare:
0,15 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.
Scrie un review