Covertura de ciocolata neagra; Cacao: cel putin 67,4%. Ingrediente: masa de cacao de Madagascar, zahar, unt de cacao, emulgator: LECITINA DE SOIA, aroma naturala de vanilie. Se incalzeste acoperirea la +40°C/+45°C. Apoi lasati-l sa se raceasca la +27°C in timp ce amestecati regulat. Apoi creste temperatura la +31°C/+34,5°C. Temperatura optima pentru modelarea ciocolatei: +8°C/+12°C. Temperatura optima pentru huse: +14°C/+18°C. A se pastra la loc racoros, uscat si ferit de soare la +12/+18°C. Produs din Belgia.
Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare
Micile picaturi de ciocolata sunt ideale daca doar o portie mica de ciocolata trebuie topita, deoarece pot fi portionate optim. Cand sunt topite, pot fi folosite pentru a acoperi deserturile si pentru decor. Deoarece ciocolata este foarte subtire dupa topire, este ideala si pentru acoperirea pralinelor.
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2296 kJ/549 kcal
Grasimi: 39 g
Acizi grasi saturati: 24 g
Carbohidrati: 33 g
Zaharuri: 30 g
Proteine: 7,9 g
Sare: 0.02 g