Toate comenzile primite între 1 și 6 mai vor fi procesate începând cu 7 mai! Paște Fericit și Sărbători Luminate alături de toți cei dragi!

Origine Madagascar, acoperire neagra, Callets, 67,4% cacao, 2,5 kg

Callebaut
nou
556,00 lei 518,00 lei

Covertura de ciocolata neagra; Cacao: cel putin 67,4%. Ingrediente: masa de cacao de Madagascar, zahar, unt de cacao, emulgator: LECITINA DE SOIA, aroma naturala de vanilie. Se incalzeste acoperirea la +40°C/+45°C. Apoi lasati-l sa se raceasca la +27°C in timp ce amestecati regulat. Apoi creste temperatura la +31°C/+34,5°C. Temperatura optima pentru modelarea ciocolatei: +8°C/+12°C. Temperatura optima pentru huse: +14°C/+18°C. A se pastra la loc racoros, uscat si ferit de soare la +12/+18°C. Produs din Belgia.

In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 42530 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 51 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Micile picaturi de ciocolata sunt ideale daca doar o portie mica de ciocolata trebuie topita, deoarece pot fi portionate optim. Cand sunt topite, pot fi folosite pentru a acoperi deserturile si pentru decor. Deoarece ciocolata este foarte subtire dupa topire, este ideala si pentru acoperirea pralinelor.

Valori nutritive: per 100 g

Valoare calorica: 2296 kJ/549 kcal

Grasimi: 39 g

Acizi grasi saturati: 24 g

Carbohidrati: 33 g

Zaharuri: 30 g

Proteine: 7,9 g

Sare: 0.02 g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!