Popoarele antice din Tanzania par sa fi evocat boabele de cacao pentru a sari peste secole si a-l seduce pe cunoscator. O astfel de tara extraordinara poate produce doar cacao speciala: un amestec Criollo si Forastero, a carui productie reprezinta doar un procent limitat din recolta mondiala. Solul bogat al acestui pamant creeaza caracterul Origine Tanzanie, o intensa si fina ciocolata neagra, picanta si fructata, cu accente acide.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Ciocolata couverture neagra, cacao: minimum 75%. Ingrediente: masa de cacao din Tanzania, zahar, unt de cacao, pudra naturala de vanilie. A se pastra in loc uscat, protejat de lumina si racire la + 17 ° C - + 18 ° C.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Dunkle Schokoladenkuvertüre, Kakao: 75% mindestens. Zutaten: Kakaomasse Tansania, Zucker, Kakaobutter, natürliches Vanillepulver. Trocken, lichtgeschützt und kühl bei +17°C - +18°C lagern.
Ambalare: 1 kg
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2444 kJ / 584 kcal
Grasimi: 47 g
Acizi grasi saturati: 28 g
Glucide: 25 g
Zaharuri: 22 g
Proteine: 8,1 g
Sare: 0,02 g
Alergeni (contine): Lapte
Scrie un review