Popoarele antice din Tanzania par sa fi evocat boabele de cacao pentru a sari peste secole si a-l seduce pe cunoscator. O astfel de tara extraordinara poate produce doar cacao speciala: un amestec Criollo si Forastero, a carui productie reprezinta doar un procent limitat din recolta mondiala. Solul bogat al acestui pamant creeaza caracterul Origine Tanzanie, o intensa si fina ciocolata neagra, picanta si fructata, cu accente acide.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Ciocolata couverture neagra, cacao: minimum 75%. Ingrediente: masa de cacao din Tanzania, zahar, unt de cacao, pudra naturala de vanilie. A se pastra in loc uscat, protejat de lumina si racire la + 17 ° C - + 18 ° C.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Dunkle Schokoladenkuvertüre, Kakao: 75% mindestens. Zutaten: Kakaomasse Tansania, Zucker, Kakaobutter, natürliches Vanillepulver. Trocken, lichtgeschützt und kühl bei +17°C - +18°C lagern.
Ambalare: 1 kg
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2444 kJ / 584 kcal
Grasimi: 47 g
Acizi grasi saturati: 28 g
Glucide: 25 g
Zaharuri: 22 g
Proteine: 8,1 g
Sare: 0,02 g
Alergeni (contine): Lapte
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.