Ecuadorul este de multa vreme o zona importanta de cultivarea de cacao, deoarece produce extraordinarul bob de forastero. Specia Arriba creste pe platouri si este renumita pentru aroma sa fina. Locatia a si climatul Arriba se combina pentru a crea o ciocolata neagra picanta, care este perfectionata cu tonuri puternice de fructe si o aroma rotunjita de alune prajite. Ideal pentru sosuri tarte si ganache, dar si pentru mousse si inghetata.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Ciocolata couverture neagra, cacao: minimum 76%. Ingrediente: masa de cacao Ecuador, zahar, unt de cacao, pudra naturala de vanilie. A se pastra in loc uscat, protejat de lumina si racire la + 17 ° C - + 18 ° C.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Dunkle Schokoladenkuvertüre, Kakao: 76% mindestens. Zutaten: Kakaomasse Ecuador, Zucker, Kakaobutter, natürliches Vanillepulver. Trocken, lichtgeschützt und kühl bei +17°C - +18°C lagern.
Ambalare: 1 kg
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2414 kJ / 577 kcal
Grasimi: 46 g
Acizi grasi saturati: 28 g
Glucide: 24 g
Zaharuri: 21 g
Proteine: 8,5 g
Sare: 0,02 g
Alergeni (poate contine urme): Lapte
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.