Aceasta couvertura de la Valrhona apartine Grand Cru de Terroir, folosindu-se doar boabele de cacao dintr-o anumita regiune. In acest caz, este Madagascar. In nordul Madagascarului, Sambirano curge de pe platourile inalte in campiile fertile si aduce noroi fertil. Arborii de cacao din soiurile Criollos si Trinitarios sunt cultivate acolo de zeci de ani. Solurile fertile favorizeaza dezvoltarea usor acida a fructelor rosii si a fructelor uscate.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Ciocolata neagra cu cacao: minimum 64%. Ingrediente: boabe de cacao din Madagascar, zahar, unt de cacao, emulgator: lecitina de soia, extract natural de vanilie. A se pastra uscat si racoros la + 16 / + 18 ° C.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Dunkle Schokolade Kakao: 64% mindestens. Zutaten: Kakaobohnen aus Madagaskar, Zucker, Kakaobutter, Emulgator: SOJAlecithin, Naturvanilleextrakt. Trocken und kühl bei +16/+18°C lagern.
Ambalare: 3 kg
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2280 kJ / 550 kcal
Grasimi: 37 g
Acizi grasi saturati: 24 g
Glucide: 39 g
Zaharuri: 37 g
Proteine: 7,5 g
Sare: 0,1 g
Alergeni (contine): Boabe de soia
Alergeni (poate contine urme): Cereale care contin gluten, Oua, Lapte
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.