Boabele de cacao sunt fermentate, nu este ceva nou. Dar devine o adevarata provocare atunci cand sunt fermentate de doua ori. Ai nevoie de zahar pentru asta. Boabele sunt mai intai amestecate cu banane coapte, fermentate a doua oara si apoi eliberate din piureul de banane rezultat. Voila, numai Valhrona poate face asta! Prin urmare, Kidavoa este o ciocolata cu lapte cu un profil bogat si complex de banane uscate si un subton de malt. Toate celelalte ingrediente ar trebui sa se incadreze in acest spectru gustativ. Ca si banana - desigur, caramel, vanilie, fistic, zahar din floare de nuca de cocos, pecan, migdale sau alune.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Couvertura de ciocolata cu lapte (continut de cacao cel putin 50%, unt de cacao pur). Ingrediente: zahar, boabe de cacao fermentate cu pulpa de banane din Madagascar, unt de cacao, lapte praf integral, emulgator: lecitina de soia. A se pastra intr-un loc racoros si uscat intre + 16 ° C si + 18 ° C. Proprietati:.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Milchschokoladenkuvertüre (Kakaoanteil mindestens 50%, reine Kakaobutter). Zutaten: Zucker, Mit Bananenfruchtfleisch fermentierte Kakaobohnen aus Madagaskar, Kakaobutter, VOLLMILCHPULVER, Emulgator: SOJALECITHIN. Kühl und trocken zwischen +16°C und +18°C lagern. Eigenschaften: .
Ambalare: 3 kg
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2377 kJ / 572 kcal
Grasimi: 39 g
Acizi grasi saturati: 24 g
Glucide: 42 g
Zaharuri: 40 g
Proteine: 8,5 g
Sare: 0,14 g
Alergeni (contine): Lapte, Boabe de soia
Alergeni (poate contine urme): Nuci
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.