Un trio perfect de ciocolata, lapte si alune. Valrhona a dezvoltat AZÉLIA pe baza de cacao si fructe uscate, al caror gust si calitate le-a stapanit Valrhona. Culoarea maro, calda, ne trezeste cele mai generoase si regresive instincte, sub orice forma ar aparea: praline, batoane, ganache, deserturi, inghetata sau sorbete. Intreaga frumusete a AZÉLIA sta in deliciul sau extrem, care este caracterizat de usurinta atunci cand este gustat. Daca va plac alunele, AZÉLIA este extrem de captivanta.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Ciocolata cu lapte cu alune (continut de cacao cel putin 35%). Ingrediente: zahar, unt de cacao, lapte praf integral, 13,6% alune, boabe de cacao, lapte degresat, emulgator: lecitina de floarea soarelui, extract natural de vanilie. A se pastra intr-un loc racoros si uscat intre + 16 ° C si + 18 ° C.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Milchschokolade mit Haselnüssen (Kakaoanteil mindestens 35%). Zutaten: Zucker, Kakaobutter, VOLLMILCHPULVER, 13,6% HASELNÜSSE, Kakaobohnen, MAGERMILCH, Emulgator: Sonnenblumenleithin, natürlicher Vanilleextrakt. Kühl und trocken zwischen +16°C und +18°C lagern.
Ambalare: 250 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2478 kJ / 596 kcal
Grasimi: 44 g
Acizi grasi saturati: 22 g
Glucide: 40 g
Zaharuri: 39 g
Proteine: 9,3 g
Sare: 0,24 g
Alergeni (contine): Nuci (alune), Lapte
Scrie un review