Un trio perfect de ciocolata, lapte si alune. Valrhona a dezvoltat AZÉLIA pe baza de cacao si fructe uscate, al caror gust si calitate le-a stapanit Valrhona. Culoarea maro, calda, ne trezeste cele mai generoase si regresive instincte, sub orice forma ar aparea: praline, batoane, ganache, deserturi, inghetata sau sorbete. Intreaga frumusete a AZÉLIA sta in deliciul sau extrem, care este caracterizat de usurinta atunci cand este gustat. Daca va plac alunele, AZÉLIA este extrem de captivanta.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Ciocolata cu lapte cu alune (continut de cacao cel putin 35%). Ingrediente: zahar, unt de cacao, lapte praf integral, 13,6% alune, boabe de cacao, lapte degresat, emulgator: lecitina de floarea soarelui, extract natural de vanilie. A se pastra intr-un loc racoros si uscat intre + 16 ° C si + 18 ° C.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Milchschokolade mit Haselnüssen (Kakaoanteil mindestens 35%). Zutaten: Zucker, Kakaobutter, VOLLMILCHPULVER, 13,6% HASELNÜSSE, Kakaobohnen, MAGERMILCH, Emulgator: Sonnenblumenleithin, natürlicher Vanilleextrakt. Kühl und trocken zwischen +16°C und +18°C lagern.
Ambalare: 250 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2478 kJ / 596 kcal
Grasimi: 44 g
Acizi grasi saturati: 22 g
Glucide: 40 g
Zaharuri: 39 g
Proteine: 9,3 g
Sare: 0,24 g
Alergeni (contine): Nuci (alune), Lapte
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.