Covertura de ciocolata neagra; Cacao: cel putin 67,4%. Ingrediente: masa de cacao de Madagascar, zahar, unt de cacao, emulgator: LECITINA DE SOIA, aroma naturala de vanilie. Se incalzeste acoperirea la +40°C/+45°C. Apoi lasati-l sa se raceasca la +27°C in timp ce amestecati regulat. Apoi creste temperatura la +31°C/+34,5°C. Temperatura optima pentru modelarea ciocolatei: +8°C/+12°C. Temperatura optima pentru huse: +14°C/+18°C. A se pastra la loc racoros, uscat si ferit de soare la +12/+18°C. Produs din Belgia.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Micile picaturi de ciocolata sunt ideale daca doar o portie mica de ciocolata trebuie topita, deoarece pot fi portionate optim. Cand sunt topite, pot fi folosite pentru a acoperi deserturile si pentru decor. Deoarece ciocolata este foarte subtire dupa topire, este ideala si pentru acoperirea pralinelor.
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2296 kJ/549 kcal
Grasimi: 39 g
Acizi grasi saturati: 24 g
Carbohidrati: 33 g
Zaharuri: 30 g
Proteine: 7,9 g
Sare: 0.02 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.