Origine Madagascar, acoperire neagra, Callets, 67,4% cacao, 2,5 kg

Callebaut
-9%
1.030,71 lei 937,01 lei

Covertura de ciocolata neagra; Cacao: cel putin 67,4%. Ingrediente: masa de cacao de Madagascar, zahar, unt de cacao, emulgator: LECITINA DE SOIA, aroma naturala de vanilie. Se incalzeste acoperirea la +40°C/+45°C. Apoi lasati-l sa se raceasca la +27°C in timp ce amestecati regulat. Apoi creste temperatura la +31°C/+34,5°C. Temperatura optima pentru modelarea ciocolatei: +8°C/+12°C. Temperatura optima pentru huse: +14°C/+18°C. A se pastra la loc racoros, uscat si ferit de soare la +12/+18°C. Produs din Belgia.

In stoc

Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 42530 Ai nevoie de ajutor? 0371 237 082
La achizitionarea acestui produs primiti 93 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Micile picaturi de ciocolata sunt ideale daca doar o portie mica de ciocolata trebuie topita, deoarece pot fi portionate optim. Cand sunt topite, pot fi folosite pentru a acoperi deserturile si pentru decor. Deoarece ciocolata este foarte subtire dupa topire, este ideala si pentru acoperirea pralinelor.

Valori nutritive: per 100 g

Valoare calorica: 2296 kJ/549 kcal

Grasimi: 39 g

Acizi grasi saturati: 24 g

Carbohidrati: 33 g

Zaharuri: 30 g

Proteine: 7,9 g

Sare: 0.02 g

Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.

Informatii conformitate produs
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!