Napaj neutru, limpede. Când este folosit cald: adaugati cu până la 30% apă, suc de fructe sau pulpa de fructe, mai întâi încălziți la 60°C și apoi procesați între 40°C și 80°C, în funcție de turnare sau pulverizare. Când este folosit la rece: amestecați produsul nediluată cu până la 10% apă, suc de fructe sau pulpă de fructe până când se obține o consistență netedă pentru prelucrare. De asemenea, ideal pentru a face sorbeturi, de exemplu: amestecați 200g piure de fructe, 50g suc de lămâie, 50g nappage cu un blender și congelați în Pacojet, scurgeți și folosiți imediat. Sorbetul are o strălucire mare și este stabil pentru mai mult timp.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1127kJ/266kcal
Acizi grasi saturati:
0.4 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs