Ciocolata neagra BIO, cacao: cel putin 70%. Ingrediente: boabe de cacao*, zahar din trestie*, unt de cacao*, emulgator: LECITINA DE SOIA*; *din cultura organica controlata. A se pastra la rece si uscat intre +16°C/+18°C. Agricultura non-UE. Caracteristici: Comerț echitabil.
Durata de livrare: 2 - 3 zile lucratoare
FR-BIO-01 Andoa Noire este „prospețimea nuanțată” cu 70% conținut de cacao. Cobertura din agricultura ecologică oferă multă prospețime la început și un gust puternic extraordinar, care se dezvoltă și se schimbă în gust. Comerțul echitabil Andoa Noire se combină bine cu arome puternice de coajă de citrice, fructe exotice, soiuri de ardei fructat și tonuri pământii de miere de brad și castane în toate aplicațiile de patiserie.
Ambalare: 250 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2448 kJ / 589 kcal
Grasimi: 42 g
Acizi grasi saturati: 25 g
Glucide: 44 g
Zaharuri: 43 g
Proteine: 8 g
Sare: 0,26 g
Alergeni (contine): Lapte
Alergeni (poate contine urme): Nuci, Boabe de soia