Selectia icrelor de sturion. Ingrediente: STURROE (DAU: Huso dauricus), sare, conservant: E284. A se pastra la loc racoros la +0°C - +6°C.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Culoarea icrelor de sturion variaza de la maro mediu la maro inchis, cu un finisaj auriu. Icrele sunt netede si chiar cu o stralucire deosebita. Diametrul fiecarui ou este de peste 3,2 mm. Are un gust corpolent, cu un postgust aromat deosebit. Specia „Huso dauricus” atinge maturitatea sexuala in jurul varstei de 15 pana la 20 de ani si poate trai pana la 100 de ani si ajunge la peste 1000 kg. Este unul dintre cei mai mari sturioni. Expertii il numesc un sturion beluga care nu provine din Marea Caspica. Este produs intr-una dintre cele mai moderne unitati de crestere a sturionilor din lume in China. Ferma are un lac de pana la 45 de metri adancime cu cea mai buna calitate a apei. Aceasta si prelucrarea conform vechilor traditii persane de catre un maestru iranian de caviar garanteaza calitatea inalta a produsului. Caviarul este sarat intr-un proces bland (Malossol).
Ambalare: 50 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1184 kJ/283 kcal
Grasimi: 19,1 g
Acizi grasi saturati: 5,1 g
Glucide: <0,1 g
Zaharuri: 0 g
Proteine: 27,6 g
Sare: 3 g
Alergeni (contine): Peste
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.