Nisetrul siberian (Apicenser baerii) ofera icre mai închise la culoare si o aroma picanta. Se potriveste de minune cu ingrediente reci, dar este si o adevarata încantare si consumat simplu. Nisetrii sunt crescuti în conditii controlate in izvoare cu apa dulce. Caviarul este sarat printr-un proces delicat (Malossol) si produs conform unei retete persane.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Icre de sturion (Acipenser baerii) din acvacultura. Ingrediente: STURGERY (BAE: Acipenser baerii), sare. A se pastra la rece la +0°C - +6°C.
Ambalare: 50 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1018 kJ/243 kcal
Grasimi: 15,6 g
Acizi grasi saturati: 3,7 g
Glucide: 24,4 g
Zaharuri: 0 g
Proteine: 24,4 g
Sare: 3 g
Alergeni (contine): Peste
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.