T-bone, cea mai buna taietura pentru adevaratul iubitor de carne. T-bone este format din doua bucati de carne intr-una: muschiul si antricotul. Cele doua bucati de carne sunt separate de un os in forma de T, ceea ce o face una dintre cele mai bune fripturi disponibile. T-bone provine de la vite americane care traiesc pe campiile larg deschise.
Cutie: O portie, in total ± 500 de grame.
Durata de livrare: 1 - 2 zile lucratoare
T-bone, cea mai buna taietura pentru adevaratul iubitor de carne. T-bone este format din doua bucati de carne intr-una: muschiul si antricotul. Cele doua bucati de carne sunt separate de un os in forma de T, ceea ce o face una dintre cele mai bune fripturi disponibile. T-bone provine de la vite americane care traiesc pe campiile larg deschise.
Ambalare sub vid, total ± 500 grame.
Cele mai delicioase combinatii de arome cu T-bone
Condimenteaza-ti usor T-bone pentru cele mai delicioase arome. Doriti sa adaugati cateva suplimente? Apoi combinati T-bone cu rosii, ardei, ceapa si masline. Este cea mai delicioasa combinatie de arome.
Vrei sa adaugi ceva mai mult lux la T-bone-ul tau? Combina friptura cu sos de ciuperci, mustar si sherry. Incredibil de delicios!.
Ingrediente
100% carne de vita.
Pune carnea la frigider cu 24 de ore inainte de utilizare. Aceasta este o metoda sigura pentru alimente si pentru a dezgheta carnea.
Foloseste o tigaie cu grasime (ulei, unt sau untura) pana se rumeneste, cate 2 minute pe fiecare parte.
Puneti focul la mic si lasati-l sa fiarba inca 3 minute.
Adaugati sare si piper.
T-bone poate fi preparat si pe gratar sau gratar.
Ambalare: o portie
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 787 kJ / 189 kcal
Grasimi: 11,2 g
Acizi grasi saturati: 4,8 g
Carbohidrati: <0,5 g
Zaharuri: <0,5 g
Proteine: 22 g
Sare: 0,0 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.