T-bone, cea mai buna taietura pentru adevaratul iubitor de carne. T-bone este format din doua bucati de carne intr-una: muschiul si antricotul. Cele doua bucati de carne sunt separate de un os in forma de T, ceea ce o face una dintre cele mai bune fripturi disponibile. T-bone provine de la vite americane care traiesc pe campiile larg deschise.
Cutie: O portie, in total ± 500 de grame.
Durata de livrare: 1 - 2 zile lucratoare
T-bone, cea mai buna taietura pentru adevaratul iubitor de carne. T-bone este format din doua bucati de carne intr-una: muschiul si antricotul. Cele doua bucati de carne sunt separate de un os in forma de T, ceea ce o face una dintre cele mai bune fripturi disponibile. T-bone provine de la vite americane care traiesc pe campiile larg deschise.
Ambalare sub vid, total ± 500 grame.
Cele mai delicioase combinatii de arome cu T-bone
Condimenteaza-ti usor T-bone pentru cele mai delicioase arome. Doriti sa adaugati cateva suplimente? Apoi combinati T-bone cu rosii, ardei, ceapa si masline. Este cea mai delicioasa combinatie de arome.
Vrei sa adaugi ceva mai mult lux la T-bone-ul tau? Combina friptura cu sos de ciuperci, mustar si sherry. Incredibil de delicios!.
Ingrediente
100% carne de vita.
Pune carnea la frigider cu 24 de ore inainte de utilizare. Aceasta este o metoda sigura pentru alimente si pentru a dezgheta carnea.
Foloseste o tigaie cu grasime (ulei, unt sau untura) pana se rumeneste, cate 2 minute pe fiecare parte.
Puneti focul la mic si lasati-l sa fiarba inca 3 minute.
Adaugati sare si piper.
T-bone poate fi preparat si pe gratar sau gratar.
Ambalare: o portie
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 787 kJ / 189 kcal
Grasimi: 11,2 g
Acizi grasi saturati: 4,8 g
Carbohidrati: <0,5 g
Zaharuri: <0,5 g
Proteine: 22 g
Sare: 0,0 g