Sunca Parma pe os DOP, minim 12 luni, Montorsi, aproximativ 9 kg

Montorsi
-17%
1.357,00 lei 1.121,00 lei
Produs cantarit. Greutatea finala poate sa difere ±10%, iar costul final va fi comunicat dupa plasarea comenzii.
Produsa si prelucrata in zonele DOP din Parma, aceasta sunca este strict protejata conform reglementarilor Consortiului. Este realizata din pulpa de porc italian atent selectionata, print-un proces indelungat de maturare si se caracterizeaza printr-un gust inconfundabil si armonios, rezultat al traditiilor stravechi.

Pretul nostru se bazeaza pe greutatea estimata de 9 KG
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 53835 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 112 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Sunca de Parma pe os DOP Ingrediente: 95% pulpa de porc, sare. A se pastra la rece si uscat la maximum +22°C.

Valori nutritive: per 100 g

Valoare calorica: 1113kJ / 267kcal

Grasimi: 18 g

Acizi grasi saturati: 6.1 g

Carbohidrati: <0.5 g

Zaharuri: 0g

Proteine: 26 g

Sare: 4.4 g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!