Sunca Parma pe os DOP, minim 12 luni, Montorsi, aproximativ 9 kg

Montorsi
1.357,00 lei 1.121,00 lei
Produs cantarit. Greutatea finala poate sa difere ±10%, iar costul final va fi comunicat dupa plasarea comenzii.
Produsa si prelucrata in zonele DOP din Parma, aceasta sunca este strict protejata conform reglementarilor Consortiului. Este realizata din pulpa de porc italian atent selectionata, print-un proces indelungat de maturare si se caracterizeaza printr-un gust inconfundabil si armonios, rezultat al traditiilor stravechi.

Pretul nostru se bazeaza pe greutatea estimata de 9 KG
Stoc epuizat

Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare

Cod Produs: 53835 Ai nevoie de ajutor? 0371 237 082
La achizitionarea acestui produs primiti 112 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Sunca de Parma pe os DOP Ingrediente: 95% pulpa de porc, sare. A se pastra la rece si uscat la maximum +22°C.

Valori nutritive: per 100 g

Valoare calorica: 1113kJ / 267kcal

Grasimi: 18 g

Acizi grasi saturati: 6.1 g

Carbohidrati: <0.5 g

Zaharuri: 0g

Proteine: 26 g

Sare: 4.4 g

Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.

Informatii conformitate produs
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!