Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Sfatul bucatarului
Deschideti produsul ambalat in vid cu 1 sau 2 ore inainte, astfel incat sa oxigenati carnea, sa-i restabiliti culoarea initiala si sa o lasati sa ajunga la temperatura camerei, optima pentru gatit.
Va recomandam sa gatiti intr-o tigaie cu unt sarat Beillevaire, arome de sezon si adaos de sare de Cornish .
Se lasa sa se odihneasca pe un gratar cateva minute inainte de servire. Se recomanda folosirea mancarurilor calde.
Ce carne este Vacca Vecchia?
Carnea „Vaca Vieja” (literal „vaca veche”) este o rasa veche de bovine galice din nord-vestul Spaniei.
Carnea provine de la vaci care pot ajunge la varsta de 7 pana la 10 ani si este un deliciu culinar irezistibil.
Provenienţa
Leon/Valencia SPANIA
Tipologie
Vaca veche - rasa „Casina”.
Ambalare
200 gr. aproximativ (2 fileuri de 100 gr.) ambalate sub vid, proaspete
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.