Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Sfatul bucatarului
Deschideti produsul ambalat in vid cu 1 sau 2 ore inainte, astfel incat sa oxigenati carnea, sa-i restabiliti culoarea initiala si sa o lasati sa ajunga la temperatura camerei, optima pentru gatit.
Coasta este ideala pentru gatit foarte rapid pe gratar sau pe gratar. Pentru cei dornici de dulce, tigaie in unt Beillevaire cu arome de sezon (rozmarin, salvie, usturoi).
Se lasa sa se odihneasca pe un gratar cateva minute inainte de servire. Se recomanda folosirea mancarurilor calde.
Ce face selectia Oedslach speciala?
Este un nume care reprezinta o selectie speciala de bovine Benelux, rezultat al experientei echipei Dierendonck, capabila sa aleaga cele mai bune bucati de carne pe baza unor caracteristici precum culoarea, marmorarea, consistenta si structura. Aceste articole sunt maturate timp de 45 pana la 60 de zile, facand aceasta carne unica in aroma si catifelare.
Provenienţa
Benelux (Belgia, Olanda, Luxemburg)
Tipologie
Bovine de selectie Oedslach
Ambalare
850 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.