Acest produs pur de tamarind este se dizolva in apa fierbinte si apoi se strecoara pentru prelucrare ulterioara. Tamarindul apartine familiei roscovelor si este initial un condiment african care astazi joaca un rol important si in bucatariile altor continente. Gustul acru si fructat al tamarindului se potriveste bine cu picantul ardei iute si confera multor mancaruri din sudul Indiei gustul acrisor si picant si culoarea inchisa. In India, tamarindul este de obicei combinat cu carne sau leguminoase. Tamarindul se regaseste si in sosul Worcestershire.
Tamarind fara seminte. Ingrediente: tamarind, sare, apa. A se pastra intr-un loc racoros, uscat, ferit de lumina directa a soarelui. Origine: Thailanda.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1109kJ / 262kcal
Grasimi:
0.6 g
Acizi grasi saturati:
0.2 g
Carbohidrati:
56.6 g
Zaharuri:
41.2 g
Proteine:
2.5 g
Sare:
1.68 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.