Acest sos shoyu are o aromă incomparabilă, foarte fructată, care se potrivește bine cu pieptul de rață fript, de exemplu. Saishikomi au o aromă puternică, dar sunt puțin mai puțin sărate decât alte sosuri de soia. Metoda de preparare a berii este foarte consumatoare de timp, deoarece mai întâi se prepară un Shoyu întunecat (aproximativ 1,5 ani la Fueki), apoi se adaugă ingrediente noi și are loc o a doua fermentație. Un proces greoi pe care doar câteva berării îl fac. Nu în ultimul rând, Saishikomi reprezintă doar aproximativ 1% din totalul Shoyu preparat. Nama înseamnă că a fost filtrat foarte ușor aici și, prin urmare, nuanțele de gust sunt deosebit de bine păstrate. Fabrica Fueki a fost fondată în 1789 în Kawagoe din provincia Saitama și de atunci fabrică sos de soia natural în butoaie de lemn. De câțiva ani, fabrica este activă în „proiectul de 100 de ani”, care ajută la menținerea vie a tradiției butoaielor tradiționale din lemn realizate manual. Sfat: Ca o baie cu tofu. Pentru aromatizarea supelor ramen.
Valori nutritive:
100 ml fiecare
Valoare calorica:
456kJ/109kcal
Acizi grasi saturati:
0.1 g