Ce este special la acest Shoyu este ca provine dintr-un singur butoi, asemanator cu un singur butoi de whisky! Putin mai puternic si mai intunecat decat Jozo Shoyu al lui Marunaka din portofoliul nostru. Acest Shoyu realizat din ingrediente de baza regionale are un buchet exceptional care ii aduce Marunaka atentia internationala la toate competitiile Shoyu.
Aceasta aroma se poate dezvolta doar datorita microclimatului special din provincia Shiga: veri calde, umede, ierni cu gheata si zapada. Cu Wagyu, sashimi de peste gras precum tonul sau somonul. Marunaka a fost preparata folosind metode traditionale de mai bine de 200 de ani. Aceasta nu inseamna doar fermentarea in butoaie de lemn, ci si absenta oricaror masini industriale moderne. Uneltele si echipamentele asociate acestui producator de bere Shoyu pot fi gasite doar in muzee. Beraria in sine este o cladire protejata. 100% lucrat manual si traditie fara egal. Nu doar legendarul restaurant Kikunoi din Kyoto jura pe acest shoyu, bucatarul cu stea Michelin Pierre Gagnaire este si un fan.
Sos de soia „Black Label”. Ingrediente: apa, SOIA, GRAU, sare. Depozitati la temperatura camerei. A se pastra la frigider dupa deschidere.
Valori nutritive:
100 ml fiecare
Valoare calorica:
399 kJ/95 kcal
Grasimi:
0 g
Acizi grasi saturati:
0 g
Carbohidrati:
14 g
Zaharuri:
14 g
Proteine:
9,3 g
Sare:
15.3 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.