Bucăți de pui prăjite congelate cu sos dulce și picant. Ingrediente: carne de pulpă de pui 69,9%, apă, amidon de porumb, făină de grâu, zahăr, sos de soia (apă, soia, grâu, sare), sare, mirin (apă, sirop de glucoză, orez, alcool) pastă de usturoi, ULEI DE SOIA, drojdie Extract, pudră de piper negru, pudră de ghimbir, pudră de chili. Sos: zahăr, gochujang (sirop de porumb, făină de grâu, apă, condiment chili roșu [pudră de ardei iute roșu, apă, sare, usturoi, ceapă], pudră de soia degresată, sare, grâu, vin de orez pentru gătit, orez, praf de boia de ardei, Koji) Ketchup de roșii (roșii, oțet spirt, zahăr, sare, condimente și extract de ierburi [țelină], condimente), apă, miere, sos de soia (apă, soia, grâu, sare), pastă de usturoi (usturoi, sare), extract de drojdie, Pudră de ardei roșu, pudră de piper negru. Mod de preparare: Friteuză: Preîncălziți uleiul în friteuză la 180°C. Prăjiți puii congelați până când pielea devine maro aurie, aproximativ 6 minute. În tigaie: Încinge 1-2 cm de ulei într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-înalt. Gatiti puiul congelat la foc mediu-mare timp de 10 minute. Întoarce-te ocazional. La cuptor: Preîncălziți cuptorul la 230°C și coaceți puiul timp de 20 de minute, întorcându-l pe jumătate. A se pastra congelat la -18°C. Nu înghețați din nou după dezghețare.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
653kJ/155kcal
Acizi grasi saturati:
1.1 g